
ثبت شعبه شرکت : بعد از اینکه شرکت خود را به ثبت رساندید، یکی از اقداماتی که بعضی از افراد برای گسترش فعالیت خودشان آن را انجام میدهند، ثبت شعبه شرکت است. برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید باید با جزئیات آن آشنایی داشته باشید در ادامه قصد داریم همهی جزئیات را با شما در میان بگذاریم تا در صورتی که قصد ثبت آن را دارید با مشکل رو به رو نشوید.
تعریف شعبه شرکت
برای اینکه با فرآیند ثبت شعبه شرکت آشنایی پیدا کنید باید در ابتدا معنای شعبه شرکت را بدانید. این موضوع را به یاد داشته باشید که فعالیت هر شعبه باید دقیقا همان فعالیت شعبهی مادر باشد. در واقع شعبهی شرکت نمیتواند به صورت مستقل فعالیت کند.
در صورتی که نوع فعالیت شعبه متفاوت باشد و یا در صورتی که بخواهد به صورت مستقل فعالیت کند باید به عنوان یک شرکت جدید به ثبت برسد. اینکه شعبه شرکت تا چه اندازهای میتواند اختیار عمل داشته باشد به شرکت اصلی بستگی دارد و اندازه آن را تامین میکند.
البته شاید با خودتان فکر کنید که این وابسته بودن و اختیار عمل نداشتن معضل بزرگی است اما واقعیت این است که این وابسته بودن، مزیتهای بسیار زیادی هم دارد که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد.
قوانین ثبت شعبه شرکت
بر اساس قانون، شعبات شرکتها باید به صورت قانونی به ثبت برسند در غیر این صورت ماهیت قانونی نخواهند داشت. برای اینکه بتوان شعبه شرکت را به ثبت رساند باید اجازهی آن از قبل در اساسنامه شرکت اصلی وجود داشته باشد.
در صورتی که این اجازه در اساسنامه شرکت مادر ثبت شده باشد، شما میتوانید به هر تعدادی که نیاز است ثبت شعبه شرکت انجام دهید.
مراحل ثبت شعبه شرکت
برای اینکه شعبه را به ثبت برسانیم نیاز به سپری کردن یک سری مراحل و پروسهها داریم که در این قسمت آنها را بررسی میکنیم.
اول از همه باید این موضوع را بدانید که به دو صورت میتوان ثبت شعبه شرکت را انجام داد. در اولین حالت در زمان ثبت شرکت تجاری برای ثبت شعبهی آن نیز اقدام میکنید. در این شرایط، شروع به کار هر دو شعبه به صورت همزمان خواهد بود و همچنین درج آگهی تاسیس برای هر دو شعبه نیز همزمان انجام خواهد شد.
در حالت بعدی شما بعد از گذشت مدت زمانی از تاسیس شرکت، به دلایل مختلفی تصمیم میگیرید که برای آن شعبه نیز تاسیس کنید. در این حالت نیز باید آگهی تاسیس را در روزنامهی مربوطه درج کنید. در حالت دوم شما باید مطمئن باشید که با تاسیس این شعبه به سود و منفعت مالی خواهید رسید.
این نکته را به یاد داشته باشید که ثبت شعبه برای شرکتهای مختلف به منزلهی ایجاد تغییرات در شرکت است. از آنجایی که هر نوع تغییراتی در شرکت باید در روزنامه منتشر شود، برای این تغییر نیز باید آگهی در روزنامه منتشر کرد.
به صورت کلی پیشنهاد ما به شما این است که در زمان ثبت شرکت، برای ثبت شعبهی آن اقدام کنید تا این فرآیند راحتتر و با سرعت بیشتری انجام شود. اما اگر در ابتدا برنامهای برای توسعه و گسترش ندارید، قاعدتا برای ثبت شعبات شرکت اقدام نخواهید کرد.
همانطور که میدانید ثبت شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود نسبت به سایر شرکتهای قابل ثبت در ایران، از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و اکثریت افراد تمایل دارند آنها را به ثبت برسانند. به همین دلیل در ادامه فقط در مورد ثبت شعبات این دو شرکت با شما صحبت خواهیم کرد.
ثبت شعبه شرکت با مسئولیت محدود
برای شرکتهای با مسئولیت محدود هم در زمان ثبت شرکت اصلی و هم بعد از آن میتوان در جهت تاسیس شعبه اقدام کرد. برای تاسیس شعبه باید صورتجلسهای متناسب با موضوع تاسیس شعبه تنظیم شود.
باید فراخوان شرکا برای تشکیل جلسه و تنظیم صورتجلسه ثبت شعبه شرکت انجام شود، به شکلی که جلسه به حد نصاب برسد. اگر تعداد شرکا شرکت بیش از 12 نفر باشد باید هیئت نظارت ترکیبی نیز تشکیل شود.
همچنین در صورتجلسه مورد نظر باید اسامی شرکا حاضر همراه با میزان سهام و سمت آنها به صورت شفاف و دقیق درج شود. صورتجلسه باید در سه نسخه ارائه شود که یکی از آنها باید به اداره ثبت شرکتها تحویل داده شود.
ثبت شعبه شرکت سهامی خاص
این موضوع را به یاد داشته باشید که آدرس شعبه شرکت نمیتواند با آدرس شعبه اصلی یکی باشد. زمانی که قصد دارید شعبه شرکت را تاسیس کنید باید فردی را به عنوان مدیر شعبه انتخاب شود که این فرد باید به اداره ثبت شرکتها معرفی شود.
در مورد ثبت شعبه شرکت سهامی خاص هم باید گفت که به همان شیوه ثبت شعبه داخلی با مسئولیت محدود انجام میشود و فرقی با آن ندارد.
مدارک مورد نیاز برای تاسیس شعبه شرکت
واضح است که برای ثبت شعبه شرکت به ارائه اسناد و مدارک مختلفی نیاز است. در صورتی که در زمان ثبت شرکت در جهت ثبت شعبهی آن اقدام کرده باشید، کافیست فقط یک بار این مدارک را گردآوری کنید. در غیر این صورت باید دوباره در زمان ثبت شرکت داخلی یا همان شعبه اقدام به جمعآوری مدارک مورد نیاز بکنید. در ادامه این مدارک را برای شما لیست کردهایم تا در صورت نیاز در کمترین زمان ممکن آنها را تهیه کنید.
- ارائه اسناد و مدارک شناسایی هیئت مدیره و شرکاء شعبهی مادر و شعبه شرکت
- ارائه و تکمیل صورتجلسهی مربوط به ثبت شرکت
- پرداخت و دریافت آگهی روزنامه رسمی
- تاییدیه از کارشناسان اداره ثبت
- ارائه اوراق و مدارک هویتی شرکت از قبیل اساسنامه، شرکتنامه به همراه آخرین تغییرات ثبت شده شرکت
- ارائهی مجوزهای مورد نیاز در صورت نیاز به مجوز
هزینه ثبت شعبه شرکت
همانطور که میدانید ثبت شعبه شرکت نیاز به طی کردن یک سری مراحل دارد و واضح است که برای این مراحل باید هزینههایی نیز پرداخت شود. واضح است که عدد ثابتی برای این موضوع وجود ندارد و هزینهی ثبت شعبه با توجه به فاکتورهایی ممکن است تغییر کند. در ادامه مهمترین این هزینهها را با هم بررسی خواهیم کرد.
- هزینهی پست اوراق و مدارک به ادارهی ثبت شرکتها
- هزینه دریافت دفاتر پلمپ و پلمپ دفاتر تجاری
- هزینه درج آگهی ثبت شعبه در روزنامه
- هزینه ثبت و ورود اطلاعات صورتجلسه تنظیم شده
- هزینه حق الثبت شعبات شرکت
- صورتجلسه ثبت شعبه شرکت
همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم، ثبت شعبه شرکت یک نوع تغییر در شرکت محسوب میشود.
برای هر تغییری در شرکت نیاز به تنظیم صورتجلسه است. برای اینکه این صورت جلسه به صورت قانونی و صحیح تنظیم شود باید اطلاعات هویتی شرکت از قبیل اسم، شماره ثبت شرکت، میزان سرمایه شرکت و … در آن درج شود.
همچنین تعداد اعضای حاضر در جلسه به همراه تاریخ و ساعت آن نیز باید ثبت شود.
مدت زمان ثبت شعبه شرکت
یکی دیگر از چالشهای مهمی که در مورد ثبت شرکت داخلی وجود دارد این است که این فرآیند به چه زمانی نیاز دارد. برای ثبت شعبه، بعد از جمع آوری مدارک مورد نیاز و ارائهی آن به ارگانهای مربوطه برای ثبت، معمولا به 7 تا 15 روز کاری زمان نیاز است.
زمان مورد نیاز برای ثبت شعب هیچ ارتباطی به تعداد اعضا، میزان سرمایه شرکت، تعداد سهامدار و … ندارد.
در صورتی که زمان کافی برای اقدام در این زمینه ندارید میتوانید از خدمات مجموعهی ما در زمینه ثبت شعبه شرکت و زیرمجموعههای مربوط به آن استفاده کنید. زیرا ثبت خوب فرهنگ است .
تفاوت نمایندگی و شعبه شرکت
شاید با خودتان فکر کنید که نمایندگی و شعبه شرکت یک مفهوم را دارند اما به لحاظ حقوقی با هم متفاوت هستند که در ادامه این تفاوتها را با هم بررسی میکنیم.
نمایندگیها میتوانند به صورت مستقل عمل کنند در صورتی که، شعبات شرکت وابسته به شعبه اصلی هستند.
به لحاظ مالی، نمایندگیها دارای حسابهای بانکی متفاوت و مستقلی از شعبه اصلی هستند در حالی که حساب شعبه شرکت با حساب شرکت اصلی یکی است.
نکات مهم در مورد ثبت شعبات شرکت
نکته1: از نظر مقامات و ارگانهای دولیت و غیردولتی، فقط شعبه اصلی اهمیت دارد و همهی ابلاغیهها، دادخواستها، اخطاریهها، اوراق رسمی و … فقط به شعبه اصلی ارسال میشود.
نکته2: برای تاسیس شعبه شرکت نیاز به برگزاری جلسه مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورتجلسه و ارسال آن به اداره ثبت شرکتها است.
نکته3: ثبت شعبه شرکت سهامی خاص نمیتواند در همان شهر شعبه اصلی انجام شود. در صورتی که برای ثبت شعبه در همان شهر اقدام کنید، درخواست شما رد خواهد شد.
ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران
ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران یکی از دغدغههای مهم و در عین حال کارآمد برای افراد زیادی است. به همین دلیل قصد داریم که در ادامه این مطلب به موضوع ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران بپردازیم. به صورت کلی در همه دنیا شرکتها میتوانند دارای شعبات مختلفی باشند، اگر این شعبه در کشور دیگری به ثبت برسد به آن شعبه خارجی شرکت گفته میشود.
در ایران نیز میتوان برای شرکتهای خارجی شعبه تاسیس کرد، البته واضح است که این ثبت شعبه نیازمند داشتن شرایط و الزامات قانونی است.
شعبه شرکت خارجی چیست؟
به صورت کلی هر شرکتی که بخواهد در کشور دیگر شعبه داشته باشد این شعبه یا شعبات باید مطابق با قوانین آن کشور تاسیس شود. به همین دلیل شعبات شرکتهای خارجی که در ایران قصد ثبت دارند باید از قوانین ایران برای این ثبت پیروی کنند.
قبل از اینکه بخواهیم در مورد ثبت شعبه شرکت خارجی با شما صحبت کنیم بهتر است که با معنا و مفهوم کلیه شعبه شرکت آشنایی داشته باشیم.
اول از همه این موضوع را به یاد داشته باشید که شعبه شرکت در واقع بخشی از شرکت مادر است که در مکانی به جز مکان اولیه شرکت فعالیت میکند. تمامی مسئولیت و اختیارات بر عهده شرکت اصلی است و شعبه نمیتواند به صورت مستقل از شرکت اصلی تصمیم بگیرد یا فعالیت کند.
در واقع شعبه شرکت شخصیت حقوقی مستقل نسبت به شرکت مادر ندارد و زیر نظر شرکت اصلی فعالیت میکند. همچنین موضوع فعالیت شعبه شرکت باید دقیقا مطابق با موضوع شرکت اصلی باشد.
تفاوت شعبه و نمایندگی شرکت خارجی
نمایندگی و شعبه شرکت از آن اصطلاحاتی هستند که در بسیاری از مواقع به اشتباه به جای هم استفاده میشوند. همچنین افراد زیادی فکر میکنند که نمایندگی شرکت همان شعبه شرکت است در صورتی که نمایندگی و شعبه تفاوتهای زیادی با هم دارند.
مهمترین تفاوت شعبه و نمایندگی در میزان اختیارات آن است. در واقع شعبه یک شخصیت حقوقی مستقل ندارد در صورتی که نمایندگی دارای شخصیت حقوقی مستقل است و میتواند مستقل از شرکت مادر فعالیت کند در صورتی که شعبات شرکت نمیتوانند به صورت مستقل از شرکت مادر هیچ فعالیتی را انجام دهند.
تمامی اختیارات شعبات شرکتها بر عهده شرکت مادر است و زیر نظر آن انجام میشود. در نمایندگیها خود نمایندگی باید پاسخگوی تمامی مشکلات و مسائلی باشد که برایش پیش میآید و شرکت مادر مسئولیتی در قبال این موضوعات ندارد.
اگر شما قصد دارید که که در زمینه گسترش یک شرکت نقش داشته باشید میتوانید شعبه آن شرکت را به دست بیاورید و تمامی تصمیم گیریهای کلان را بر عهده شرکت مادر بگذارید.
شرایط ثبت شعبه شرکت خارجی
به صورت کلی مطابق با قوانین ایران شرکت خارجی شرکتی است که خارج از مرزهای ایران تاسیس شده باشد.
حالا با توجه به شرایط و قوانین این شرکت ها میتوانند داخل ایران شعبه یا نمایندگی داشته باشند و با استفاده از این نمایندگی و شعبه در ایران مشغول به فعالیت شوند. واضح است که این نمایندگیها و یا شعبات باید قوانین کشور از جمله قوانین اساسی و همچنین قوانین تجاری را قبول پذیرفته باشند.
یکی از مهمترین شرایطی که این شعبات شرکتهای خارجی در ایران باید دارا باشند این است که کشور آن شرکت خارجی نیز باید اجازه ثبت شرکت و شعبات شرکتهای ایرانی را داخل آن کشور بدهد در غیر این صورت این شعبات و یا شرکتها نمیتوانند در ایران به ثبت قانونی برسند.
برای اینکه بتوان شعبه شرکت خارجی در ایران به ثبت رسانید باید در اقدامات اولیه مکان شعبه، مدیر شعبه و یا فردی که دارای حق امضا در شعبه باشد را مشخص کنید. در صورتی که تمامی این شرایط به درستی و به صورت قانونی انجام شود و مشکلی در ثبت آن وجود نداشته باشد میتوان ثبت را به صورت قانونی انجام داد.
در ادامه باید تقاضا نامههای مرتبط با ثبت شعبه شرکت خارجی همراه با اختیار نامههای مربوط به مدیر شعبه را به اداره ثبت شرکتها تحویل داد. آخرین مرحله نیز در مورد چاپ آگهی روزنامه با موضوع ثبت شعبه شرکت خارجی است.
برای ثبت شعبات شرکت خارجی در ایران آیین نامه و قوانین وجود دارد که باید تمامی این آیین نامهها مطالعه شده و به مفاد آن عمل شود.
فعالیتهای مجاز برای ثبت شعبات شرکتهای خارجی
همانطور که بالاتر در مورد آن صحبت کردیم شرکت خارجی باید یکسری شروط و قوانین مخصوص به این کار را بپذیرد. در مورد زمینههای مجاز برای فعالیت شعبات شرکتهای خارجی میتوان موضوعات زیادی را مطرح کرد که مهمترین این موضوعات به شرح زیر است:
- همه فعالیتهایی که در ایران مجاز باشند را میتوان از شعبه شرکت خارجی دریافت کرد. این فعالیتها میتوانند در زمینههای بیمه، خدمات بانکی، حمل و نقل و … باشند.
- یکی دیگر از موضوعات مجاز برای این فعالیتها تمامی خدمات مربوط به مشاغل فنی و مهندسی و انتقال اطلاعات است.
- فعالیتهای مرتبط با انواع روشهای سرمایهگذاریهای مجاز در ایران.
- برقراری هماهنگی و همکاری شرکتهای فنی مهندسی ایرانی در جهت همکاری با دیگر شرکتهای خارجی.
- انجام تمامی خدمات پس از فروش شرکت اصلی.
- فعالیتهای مربوط به افزایش صادرات در حوزه محصولات غیر نفتی.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شعبه شرکت خارجی
واضح است که برای ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران مثل تمامی فرآیندهای ثبتی نیاز به ارائه یک سری اسناد و مدارک است که در ابتدا بهتر است با این اسناد و مدارک آشنا شوید و بعد از فراهم کردن این مدارک در جهت دریافت شعبه شرکت اقدام کنید.
در اولین اقدام برای مدارک لازم باید به سایت جامع شرکتها مراجعه کرده و کد فراگیر ملی و اطلاعاتی که مورد نیاز است را به درستی وارد نمایید.
از دیگه مدارک مورد نیاز برای ثبت شعبه میتوان به آگهی تاسیس شرکت، اساسنامه شرکت و اختیار نامه نمایندگان اشاره کرد در ضمن به این موضوع توجه کنید که تمامی این مدارک باید مورد تایید سفارت ایران قرار بگیرد. همچنین واضح است که همه این مدارک باید ترجمه شده نیز باشند و نسخه ترجمه شده آنها نیز باید مورد تایید قرار بگیرد.
برای تایید ترجمه مدارک مورد نظر، قوه قضاییه مدارک را بررسی کرده و تایید یا عدم تایید آن را اعلام میکند.
مدرک دیگری که برای تاسیس شعب شرکت خارجی باید تهیه شود ارائه یک گزارش توجیهی است. در این گزارش باید به موارد مختلفی از جمله هدف از تاسیس شعبه، اختیارات شعبه، موضوع مورد فعالیت و مکان شعبه، نیروهای مورد نیاز شعبه، منابع مالی شعبه و … به صورت شفاف بیان شود.
در واقع به صورت کلی شما در این گزارش توجیهی اعلام میکنید که دلیل شما برای تاسیس این شعبه از این شرکت چه موضوعی است.
در صورتی که مراجع مربوطه در مورد شعبه شرکت خارجی تصمیم بگیرند که باید این شعبه تعطیل و یا منحل شود مدیر شعبه موظف به اجرای این دستورات است.
اگر قرار است مدیر شعبه یک فرد خارجی باشد باید عکس، یک نسخه از عکس گذرنامه فرد مورد نظر همراه با ترجمه گذرنامه نیز به اداره ثبت شرکتها ارائه شود.
اظهارنامه شرکت باید در سه نسخه و به زبان فارسی باشد. همچنین باید اطلاعات هویتی شعبه شرکت از قبیل اسم شرکت، تابعیت و یا میزان سرمایه آن به صورت دقیق مشخص شود. همچنین نوع شرکت، آدرس و محل سکونت شرکت نیز از دیگر موضوعاتی است که باید به صورت دقیق و شفاف مشخص شوند.
نکات مهم در مورد ثبت شعبه شرکت خارجی
موضوع اصلی شرکت و زمینه کاری آن باید به صورت دقیق و کاملاً شفاف مشخص شود و حتما باید در تقسیم بندیهای صنعتی، مالی، تجاری، خدماتی و … قرار بگیرد.
باید مکان و تاریخ ثبت و آدرس دقیق شرکت مشخص باشد. در صورتی که شرکت مادر دارای شعبات دیگری نیز است باید آن شعبات ذکر شوند.
نماینده یا نمایندگانی که برای شرکت مشخص میشوند باید به صورت دقیق معرفی شوند. در مورد مدیریت و مسئولیت اداره امور شعبه باید گفت که فقط میتوان از اشخاص حقیقی مقیم ایران استفاده کرد.
بعد از ثبت شعبات شرکتهای خارجی در صورتی که هر نوع قوانین و آییننامههای جدید منتشر شود این شعبات ملزم به رعایت آنها نیز هستند.
کلام آخر
در این مطلب قصد داشتیم، صفر تا صد اطلاعات مورد نیاز در مورد ثبت شعبه شرکت را با شما در میان بگذاریم.
در واقع ثبت شعبه یکی از اقداماتی است که در جهت توسعه و گسترش کسب و کارهای مختلف و با هدف افزایش سود و منفعت انجام میشود. ثبت شعبه مثل سایر کارهای ثبتی نیاز به انجام تعدادی مراحل مختلف و گذشت مدت زمان خاصی دارد.
در صورتی که نمیتوانید و شرایط اقدام در این زمینه را ندارید میتوانید از افراد و مجموعههای معتبر و با سابقه در زمینه ثبت شعبه شرکت استفاده کنید.
همچنین یکی از موضوعات و دغدغههای مهم افرادی که قصد ثبت نمایندگی و شعبات شرکتهای خارجی در ایران را دارند پاسخ دادیم.
در واقع ثبت این شعبات نیازمند رعایت یک سری قوانین و آیین نامههای از پیش تعیین شده است. همچنین باید موضوع فعالیت شرکت نیز از فعالیتهای مجاز در ایران باشد. ثبت شعبه شرکت خارجی دارای شرایط خاصی است که بهتر است ابتدا این شرایط را بررسی کرده و در صورت داشتن این شرایط در جهت ثبت شعبه اقدام کرد.
از آنجایی که این ثبت یکی از فرایندهای نسبتاً پیچیده در انواع فرایندهای ثبتی است، بهتر است که این کار را به یک فرد یا مجموعه متخصص بسپارید. در صورتی که قصد دارید ثبت شعبه را یک مجموعه متخصص با سابقه برای آن شما انجام بدهد میتوانید از تمامی خدمات مجموعه ما استفاده کنید.
من یک صرافی دارم که به شکل تضامنی به همراه برادرانم آن را ثبت کردم، آیا میتوانم برای آن ثبت شعبه شرکت هم انجام دهم؟
سلام و درود.
بله برای تمامی شرکتها از جمله شرکتهای تضامنی میتونید با تشکیل مجمع مربوطه اقدام به ثبت شعبه برای شرکت نمایید و این موضوع رو مدنظر داشته باشید در صورتی که زمان تاسیس شرکت از بانک مرکزی یا هر ارگان دیگه مجوز دریافت کردید میبایست در هرگونه تغییراتی که دارید همان ارگان،صورتجلسات موردنظر را مهر نماید.
ممنون از مطلب خوبتون در رابطه با ثبت شعبه شرکت
بسیار آموزنده و مفید بود
سلام و درود.
ممنون از نگاه مثبتتون و زمانیکه برای مطالعه مقاله مربوطه گذاشتید.
سلام، آیا با ثبت شعبه شرکت، با همان کد اقتصادی اصلی شرکت کار میکنیم؟ یا برای هر شعبه باید کد جدید دریافت کنیم؟
سلام و درود.
کد اقتصادی شرکت که در حال حاضر همان شناسه ملی شرکت میباشد با تاسیس شعبه شرکت تغییر نمیکند و رسیدگی های لازم با توجه به پرونده کد اقتصادی که در حال حاضر برای شرکت شما فعال میباشد انجام میشود.
سلام، من یک شرکت در منطقه آزاد رشت دارم، و طبیعتا فعلا معاف از مالیات هستم، خاستم بدانم که اگر یک شعبه شرکت در تهران احداث کنم، همچنان معاف از مالیات خواهم بود؟
سلام و درود.
طبق قوانین فعلی مبلغ مالیات برای شعبه بصورت جداگانه محاسبه نمیشود و مبلغ مالیات شعبه و شرکت اصلی بصورت یکجا محاسبه و تعیین میشود.
سلام، آیا با ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران، باید به دولت ایران مالیات دهیم یا به کشور مبدا شرکت؟
سلام و درود.
معمولاً مالیات شعبه به عهده شرکت مادر میباشد در صورتی که برای ثبت نمایندگی به این صورت نیست،یعنی تسویه مالیاتی که به نمایندگی یک شرکت خارجی تعلق میگیرد به عهده خود نمایندگی است.
آیا برای ثبت شعبه شرکت مهم است کدام نوع شرکت را ثبت کرده باشیم؟
سلام و درود.
خیر،نوع شرکت به ثبت شعبه ارتباطی ندارد و هیچ نوع شرکتی به نسبت نوع دیگر شرکت مزیتی ندارد.
هزینه ثبت شعبه شرکت چقدر است؟ و به چه مقدار زمان نیاز است تا بتوانیم شعبه بزنیم؟
سلام و درود.
هزینه ثبت شعبه با توجه به تعداد شعب شرکت،حجم روزنامه رسمی،وکیل و دستورجلسات مختلف در صورتجلسات و … متغیر هست که باید با توجه به پارامترهای مورد نیاز شما محاسبه شود و با توجه به روند صحیح،تقریباً شش الی هفت روز کاری زمان میبرد که این زمان شامل تنظیم صورتجلسات،سامانه ثبت،دریافت رسید پذیرش،پست و در نهایت دریافت آگهی تغییرات از اداره ثبت شرکتها توسط وکیل مرتبط میباشد.