ثبت شرکت محتلط سهامی: موسسه ثبت فرهنگ با سالها تجربه در زمینه ثبت انواع شرکتها، افتخار دارد خدمات ویژهای برای ثبت شرکت مختلط سهامی ارائه دهد. با انتخاب ما، از مشاوره تخصصی و همراهی کارشناسان مجرب در تمامی مراحل ثبت شرکت مختلط سهامی بهرهمند خواهید شد. ما با ارائه راهکارهای نوین و متنوع، فرآیند تاسیس شرکت شما را به سادهترین و سریعترین شکل ممکن انجام میدهیم. موسسه ثبت فرهنگ، همراه مطمئن شما در مسیر موفقیت تجاری و تحقق رویاهایتان خواهد بود. برای آغاز یک همکاری سودمند و بهرهمندی از خدمات بینظیر ما، همین امروز با ما تماس بگیرید!
در ثبت شرکت مختلط سهامی 2 نوع شریک وجود دارد:
شرکا سهامی در شرکت مختلط سهامی به کسانی گفته میشود سرمایه آنها بهصورت سهام متساوی القیمه در آمده است و مسئولیت آنها به میزان همان سرمایهای است که در شرکت دارند.
شریک ضامن به کسی گفته میشود که سرمایه او به صورت سهام در نیامده است. شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. در صورت تعدد شریک، ضامن مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یکدیگر تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. لازم به ذکر است شرکا ضامن نمیتوانند بدون رضایت سایر شرکا، تجارتی از نوع تجارت شرکت به نماینده حتی به حساب دیگری باشد و یا به عنوان شریک ضامن در شرکت با مسئولیت محدود دیگری که همانند این تجارت را دارد داخل شوند.
مطلب پیشنهادی: مدارک برای ثبت شرکت
هر شرکت مختلط سهامی دارای مجمع عمومی است که مرکب از کلیه سهامداران شرکت بوده و مقررات مجمع عمومی شرکتهای سهامی در آن جاری است. بنابراین نخستین مجمع عمومی طبق ماده 41 قانون باید تشکیل شود و در ابتدا اظهار موسسین در رابطه با فروش سهام و تادیه اقلاً ثلث سهام نقدی و تعهد بقیه و سایر مواردی که ذکر شده رسیدگی و اظهاریهای که به اداره ثبت داده میشود تصویب و اگر سهام غیر نقدی باشد، آنچه در ازا قیمت آنها داده میشود تقویم و مراقبت رد پرداخت نماید. این مجمع عمومی دست کم سالی یک بار تشکیل میشود و وظیفه آن انتخاب هیات مطالعه گزارش سالیانه آنها، رسیدگی به محاسبات شرکت و بحث در امور لازم خواهد بود و در موقع انحلال نسبت به شرکا سهامی درباره تصمیم شرکت اظهار عقیده خواهد نمود. به طور کل مجمع عمومی از طرف شرکا سهامی که حق مداخله آنها قطع شده هرگونه تصمیمی که قانونا مجاز باشد خواهد گرفت.
طبق ماده 170 تا پانزده روز قبل از انعقاد مجمع عمومی، هر صاحب سهمی (خود صاحب سهام و یا نماینده او) میتواند در مرکز اصلی شرکت حاضر شده و از صورت بیلان و صورت دارایی و گزارش هیئت نظار اطلاع حاصل کند.
مطلب پیشنهادی: شرایط ثبت شرکت های سهامی خاص
چون در ثبت شرکت مختلط سهامی اختیار اداره شرکت به دست شرکا ضامن است و شرکا سهامی نمیتوانند در آن دخالت داشته باشند، لذا قانون حق نظارت به شرکا سهامی داده که به وسیله مجمع عمومی اعمال میشود. مطابق ماده 165 در هر یک از ثبت شرکت مختلط سهامی هیئت نظاری لااقل مرکب از سه نفر از شرکا برقرار میشود و این هیئت را مجمع عمومی شرکا بلافاصله بعد از تشکیل قطعی شرکت و قبل از هر اقدامی در امور شرکت معین میکند.
انتخاب هیئت نظار به موجب شرایط مقرر در اساسنامه شرکت تجدید میشود. در هر صورت اولین هیئت نظار در ثبت شرکت مختلط سهامی فقط برای یک سال انتخاب خواهد شد. پس مدت مأموریت هیئت نظار بسته به مندرجات اساسنامه است ولی اولین دفعه باید برای مدت یک سال که در حقیقت آزمایش عمل آنها است انتخاب شوند.
اولین هیئت نظار در ثبت شرکت مختلط سهامی وظیفه دارند رسیدگی و تحقیق نماید که آیا قیمت سهام طبق ماده 28 قانون و تادیه ثلث سهام نقدی و تعهد بقیه ، صدور سهام با اسم و بی اسم به نحوی که در شرکتهای سهامی مقرر است، تقویم چیزی که در ازا سهام غیر نقدی داده میشود و تحویل آنها به شرکت و همچنین وظیفه اولین مجمع عمومی به عمل آمده است یا خیر و نیز نوشته هایی که مدیران باید مطابق ماده 50 تهیه و به عمل آمده است یا خیر و نیز نوشته هایی که مدیران باید مطابق ماده 50 تهیه و به اداره ثبت بدهند موجود است یا خیر و بعد از آن اعضا هیئت نظارت طبق ماده 168 قانون، دفاتر صندوق و کلیه اسناد شرکت را تحت تدقیق درآورده همه ساله گزارشی به مجمع عمومی میدهند و هر گاه در تنظیم صورت دارایی، بی ترتیبی و خطایی مشاهده نمایند در گزارش مزبور ذکر نموده و اگر مخالفتی با پیشنهاد مدیر شرکت در تقسیم منافع داشته باشند دلایل خود را بیان میکنند.
هرگاه به موجب اساسنامه مجمع عمومی حق انحلال شرکت را داشته باشد هیئت نظار هر موقع اداره شرکت را صلاح ندیدند مجمع عمومی را دعوت و دلایل خود را اظهار مینمایند.
هرگاه هیئت نظار در انجام ماموریت خود برطبق قوانین حاکم مملکتی تقصیر و یا مسامح نمایند، در مقابل شرکا مسئول میباشند ولی از جهت اعمال اداری و نتایج حاصله از آن به هیچ وجه مسئولیتی ندارند.
مطلب پیشنهادی: هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود
آدرس:
تهران، خیابان دکتر شریعتی، خیابان شهید بهشتی، رو به روی مترو قدوسی، پلاک ۳۲، طبقه سوم ، واحد غربی
تلفن:
02188472277
طراحی سایت و خدمات سئو توسط ثبت فرهنگ
ممنون از مطلب بسیار مفید و پر بارتون در رابطه با ثبت شرکت مختلط سهامی
سلام و درود.
ممنون از زمانی که برای مطالعه مقاله گذاشتید و نظر مثبتتون.
سلام و خسته نباشید، ما قصد ثبت شرکت مختلط سهامی را داریم، منتها همانطور که در مطلب فوق فرمودید حتما باید نام شریک ضامن در نام شرکت قید بشه، آیا امکانش هست از نام کسی استفاده کنیم بعد که نام شرکت ثبت شد، بدون آنکه نام شرکت تغییر کند شرکا را عوض کنیم؟
سلام و درود.
هر شخصیت حقوقی با هر نوع از انواع شرکت که باشند پس از مرحله ثبت شرکت و درج آگهی در روزنامه رسمی کشور میتوانند با تشکیل مجمع های مربوطه که توسط اعضای شرکت تشکیل میشوند،تصمیم گیری برای شرکت کنند که این تصمیم گیری میتونه درنهایت موجب تغییراتی در شرکت شوند.
پس از تصمیم گیری نهایی در مورد دستورجلسه مورد تقاضا یعنی انتخاب نوع تغییرات،شما میتونید با انتخاب نوع صحیح مجمع مورد نیاز یا تصمیم گیری مدیریتی توسط شرکای ضامن در شرکتهای مختلط سهامی و غیر سهامی،صورتجلسه مورد نظر رو طبق تصمیمات خود تنظیم کرده که در این راستا مجموعه ثبت فرهنگ میتونه شما رو کمک کنه و پس از تنظیم صورتجلسه مربوطه،به امضای سهامداران و شرکای ضامن رسانده و بعد از امضای صورتجلسات توسط تمامی اعضا،تغییرات خود رو پیگیری و در آخر به مرحله آگهی تغییرات و درج در روزنامه رسمی گردانید.
لازم به ذکر است که در مورد شرکای ضامن که مدنظر شماست،این موضوع مطرح است که هر شخص یا شرکت که بعنوان شریک یا شرکای ضامن عنوان میشوند،این سِمت و مسئولیت رو فقط در یک شرکت مختلط سهامی میتوانند داشته باشند و در شرکت مختلط سهامی دیگه ای نمیتونند به عنوان شریک ضامن مطرح شده باشند.
سلام، ما 5 نفر شریک هستیم در یک شرکت سهامی مختلط، 3 نفر سهامی و 2 نفر ضامن، آیا می توانیم یکی از شرکای ضامن را به شریک سهامی تغییر دهیم به طوری که مجموعا بشود 4 نفر شریک سهامی و تنها یک نفر شریک ضامن؟
سلام، لطفا با مشاورین ما در تماس باشید
02188472277