تبدیل نوع شرکت

تبدیل نوع شرکت در سریع‌ترین زمان و با نازل‌ترین قیمت! وکلای ثبت شرکت فرهنگ در تمام مراحل تبدیل نوع شرکت کنار شما هستند.

تبدیل نوع شرکت: موسسه ثبت فرهنگ با سالها تجربه در زمینه یاری رساندن به صاحبان کسب و کار در فرآیند پیچیده تبدیل نوع شرکت، آماده ارائه خدمات خود به شما عزیزان می‌باشد. ما با تخصص و تجربه  خود، فرآیند تغییر نوع شرکت را برای شما آسان و بدون دردسر خواهیم کرد.

آنچه در این مطلب می‌خوانید

شرایط تبدیل نوع شرکت

بر طبق مصوبه جدید قوه قضائیه برای تبدیل نوع شرکت باید شرایط زیر وجود داشته باشد.

  • باید تمامی شرایط و قوانین آن شرکت جدید را دارا باشد (تعداد اعضا، حداقل سرمایه و …)
  • اساسنامه شرکت مورد نظر با رای اکثریت تغییر پیدا کند
  • از آنجایی که ممکن است بعد از تبدیل نوع شرکت، مسئولیت و نقش هر عضو تغییر پیدا کند یا زیادتر شود پس این تغییر نوع شرکت باید با رضایت تمامی اعضا انجام شود.
  • شرکت نباید در حال تصفیه باشد.
  • عدم داشتن هر نوع بدهی مالیاتی
  • گذشت حداقل 2 سال از تاسیس یا آخرین تغییر نوع شرکت
شرایط تبدیل نوع شرکت

مراحل تبدیل نوع شرکت

تبدیل نوع شرکت، فرایندی است که در آن شرکت از یک نوع به نوع دیگری تبدیل می‌شود. نوع شرکت ممکن است از شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت تعاونی و یا برعکس تغییر کند. در ادامه، به بررسی مراحل تبدیل نوع شرکت می‌پردازیم.

  1. تهیه اسناد و مدارک: برای تبدیل شرکت، باید اسناد و مدارک مورد نیاز را تهیه کرد. این مدارک شامل مواردی مانند اوراق شرکت، کارت ملی و شناسنامه اعضا و سهامداران شرکت، لیست صحیح سهامداران، نامه کارشناس رسمی دادگستری، تأییدیه مالی و سایر مدارک قانونی مورد نیاز است.
  2. بررسی قوانین و مقررات: این موضوع مطرح است که برای تبدیل شرکت باید حداقل 2 سال از تاریخ تاسیس شرکت گذشته باشد.  برای تغییر نوع شرکت، باید قوانین و مقررات مربوط به نوع شرکت جدید را بررسی کرد. به عنوان مثال، برای تغییر نوع شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص، باید مقررات مربوط به شرکت سهامی خاص را بررسی کرد و تأیید کنید که شرکت مورد نظر واجد شرایط قانونی برای تبدیل باشد. روند تبدیل شرکت در تمامی شرکت‌ها با توجه به نوع شرکت آن متفاوت است.
  3. تعیین سهامداران جدید: در صورت تغییر شرکت، سهامداران جدید باید تعیین شوند. این شامل داشتن شرایط سنی لازم و نداشتن شغل دولتی و سو پیشینه کیفری و سایر موارد قانونی است. برای تعیین سهامداران جدید، باید مراحلی را طی کرد که شامل تهیه و ارائه مدارک قانونی مختلف، مانند شناسنامه و کارت ملی جدید سهامداران است.
  4. تعیین موقعیت مالی شرکت: تعیین موقعیت مالی شرکت، یکی از مهم‌ترین مراحل در تبدیل نوع شرکت است. برای این منظور، باید اموال و دارایی های شرکت توسط یک کارشناس رسمی دادگستری لیست و تایید شود و همچنین تراز مالی 2 سال گذشته شرکت باید توسط یک شرکت حسابرسی تایید شده باشد.
  5. ثبت تغییرات در اداره ثبت شرکتها: در نهایت، برای تبدیل نوع شرکت، باید تمامی مراحل قانونی را طی کرد و تغییرات لازم را در اداره ثبت شرکتها ثبت کرد. با تأیید ثبت تغییرات، شرکت جدید به نام و نوع جدید خود ثبت می‌شود و فعالیت‌های خود را با نوع جدید شروع می‌کند. پس از تبدیل شرکت مواردی چون شماره ثبت و شناسه ملی هیچگونه تغییری نخواهد کرد.

در کل، تبدیل نوع شرکت یک فرایند پیچیده‌تر از تغییر نام شرکت است و نیازمند مطالعه و بررسی دقیق قوانین و مقررات قانونی مربوط به نوع جدید شرکت دارد. همچنین، باید به موقعیت مالی شرکت و تأثیر تغییرات در آن توجه کرد و برای تعیین سهامداران جدید و تهیه مدارک و اسناد مورد نیاز، کار با قوانین و مقررات قانونی را به دقت انجام داد. ار این رو جهت صرف زمان بیهوده و اجرای صحیح روند تتغییر نوع شرکت خود با مجموعه ثبت فرهنگ در تماس باشید تا در اسرع وقت تبدیل شرکت شما انجام شود.

مراحل تبدیل نوع شرکت

مدارک تبدیل نوع شرکت

در تبدیل نوع شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص مثل هر فرآیند رسمی و قانونی دیگری نیاز به ارائه یک سری اسناد و مدارک است که در ادامه آن‌ها را برای شما لیست کرده‌ایم.

  • ارائه اسناد و اوراق هویتی اعضا هیئت مدیره و بازرسین شرکت (شناسنامه، کارت ملی)
  • ارائه اسناد و مدارک هویتی شرکت از قبیل اساسنامه، اظهارنامه، آگهی آخرین ثبت تغییرات شرکت
  • ارائه رسید و فیش بانکی که نشان دهنده‌ پرداخت سرمایه شرکت باشد.
  • ارائه مستند دایر بر ارسال دعوتنامه چنانچه مجمع عمومی فوق ‌العاده با حد نصاب اکثریت تشکیل شده باشد.
  • بررسی اموال شرکت از طریق کارشناسی رسمی دادگستری و تاییدیه کارشناس برای تغییر نوع شرکت.
مدارک تبدیل نوع شرکت

بخشنامه تبدیل نوع شرکت

همانطور که می‌دانید هر یک از 8 نوع شرکت قابل ثبت در ایران، ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. پیشنهاد ما به شما این است که در ابتدا و قبل از ثبت شرکت در مورد ویژگی‌های هر کدام از آن‌ها تحقیق و بررسی کنید و از مشاوران ثبت فرهنگ مشاوره بگیرید تا در آینده دچار مشکل نشوید، در گذشته برای مدتی امکان تبدیل شرکت وجود نداشت و در صورت انتخاب اشتباه نوع شرکت، باید در مرحله اول شرکت را منحل کرده و اقدام به تاسیس یک شرکت جدید می‌کردید. اما در حال حاضر امکان تبدیل نوع شرکت وجود دارد. توصیه ما به شما این است که برای بخشنامه جدید تبدیل نوع شرکت نیز بررسی‌های لازم را انجام دهید. مهم‌ترین شرکت‌هایی که تبدیل آن‌ها انجام می‌شود به شرح زیر است:

بخشنامه تبدیل نوع شرکت

تغییر نوع شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص

آمار نشان می‌دهد که یکی از پرتقاضاترین شرکت‌ها برای تبدیل نوع آن مربوط به شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص است. به همین دلیل در ادامه این تبدیل شرکت را با هم بررسی می‌کنیم. همچنین تمامی فاکتورهای بررسی شده تا انتهای مطلب مربوط به تغییر نوع شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص است.

  • هیچ نوع ممنوعیت مالیاتی چه بدهی و چه غیر فعال بودن شرکت را نداشته باشد.
  • از زمان تاسیس شرکت حداقل 2 سال گذشته باشد.
  • باید شرایط و الزامات قانونی شرکت سهامی خاص مثل تعداد اعضا و حداقل میزان سرمایه را دارا باشد.
  • صد در صد سرمایه شرکت ثبت و پرداخت شده باشد.
  • هیچ نوع حکم و ممنوعیت قضایی و دادگاهی در مورد تبدیل شرکت وجود نداشته باشد.
  • یکی از شرایط ثبت شرکت سهامی خاص جمع آوری حد نصاب تعداد اعضا هیئت مدیره در شرکت‌های سهامی خاص است.
  • برای تغییر نوع شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص دو نفر که با اعضا هیئت مدیره نسبت فامیلی نداشته باشند را میبایست به عنوان بازرسین شرکت انتخاب نمود .
  • در این نوع تغییر نوع شرکت باید سرمایه شرکت را به قطعات سهام تبدیل کرد و میزان سهم هر شخص به همراه ارزش سهم مشخص گردد.
  • در خصوص تغییر نوع شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص، ارائه برگه کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر تاییدیه لیست دارایی‌های شرکت ضروری است.

تغییر نوع شرکت از سهامی خاص به مسئولیت محدود

  • حضور بازرس در شرکت‌های مسئولیت محدود ضروری نیست و اختیاری می‌باشد.
  • پس از تغییر نوع شرکت از سهامی خاص به مسئولیت محدود می‌توان اعضا شرکت را به حداقل 2 نفر تبدیل کرد.
  • در خصوص تغییر نوع شرکت از سهامی خاص به مسئولیت محدود ارائه برگه کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر تاییدیه دارایی‌های شرکت و تاییدیه کارشناس برای تراز مالی دو سال گذشته مورد نیاز است.
  • در تغییر نوع شرکت از سهامی خاص به مسئولیت محدود میبایست قطعات سهام را به سهم الشرکه تبدیل نمود.

نحوه تبدیل شرکت سهامی خاص به عام

  • یکی از شرایط ثبت شرکت سهامی عام حداقل دارایی 500 هزار تومان است که در تبدیل باید این سرمایه وجود داشته باشد.
  • همچنین برای این تغییرات باید مجمع عمومی شرکت آن را تصویب کرده باشد.
  • حداقل 2 سال از زمان تاسیس شرکت سهامی خاص گذشته باشد.
  • با اصلاح اساسنامه شرکت، این تبدیل در آن ثبت شود.

تغییر نوع شرکت از تضامنی به سهامی

یکی دیگر از تبدیل شرکت‌های مهم مربوط به تغییر نوع شرکت از تضامنی به سهامی است. در اولین مرحله سعی کنید ویژگی‌ها و شرایط ثبت یک شرکت سهامی را فراهم کنید تا این فرآیند با سرعت بیشتری انجام شود. در مرحله بعد نیز باید تایید و موافقت تمامی شرکا را بگیرید زیرا در غیر این صورت، این تبدیل انجام نخواهد شد.

تغییر نوع شرکت از تضامنی به سهامی

تبدیل به شرکت دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان، به عنوان پیشرانان اقتصاد دانش‌محور، نقشی کلیدی در ارتقای سطح فناوری و نوآوری در کشور ایفا می‌کنند. این شرکت‌ها با اتکا به دانش و خلاقیت، اقدام به تولید محصولات و خدمات با ارزش افزوده بالا نموده و از مزایای و حمایت‌های ویژه‌ای از جمله معافیت‌های مالیاتی، وام‌های کم‌بهره و تسهیلات در زمینه‌های مختلف برخوردار می‌شوند.

تبدیل به شرکت دانش بنیان

مراحل تبدیل به شرکت دانش بنیان

  1. ارائه مستندات: پس از ثبت شرکت، متقاضیان ملزم به ارائه مدارک و مستندات لازم به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند. این مدارک شامل مدارک هویتی سهامداران و مدیران، رزومه تحصیلی و کاری اعضای هیات مدیره و مدیرعامل، طرح توجیهی شرکت و مستندات مربوط به فعالیت‌های تحقیقاتی و فناورانه شرکت می‌شود.
  2. ارزیابی شرکت: در این مرحله، کارگروه‌های تخصصی مستقر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به ارزیابی دقیق شرکت می‌پردازند. نوآوری و خلاقیت طرح، پتانسیل بازار، تیم مدیریتی و فنی شرکت و سایر موارد مرتبط، از جمله مولفه‌های کلیدی در این فرآیند ارزیابی به شمار می‌روند.
  3. اخذ گواهی دانش‌بنیانی: در صورت احراز شرایط لازم و قبولی در مرحله ارزیابی، گواهی دانش‌بنیانی به شرکت اعطا خواهد شد. اعتبار این گواهی دو ساله بوده و تمدید آن پس از طی مراحل قانونی امکان‌پذیر است.

صورتجلسه تبدیل نوع شرکت

  • صورتجلسه تبدیل نوع شرکت که مربوط به بخشنامه نوع تبدیل شرکت است باید متشکل از فاکتورهای نام شرکت، نوع شرکت قبلی، سرمایه شرکت، شناسه ملی شرکت باشد. همچنین اطلاعاتی در مورد تاریخ و زمان جلسه مجمع عمومی فوق العاده و مکان و تعداد افراد حاضر در جلسه نیز باید ثبت شود. دستور جلسه نیز باید به این شرح باشد:
    ” نوع شرکت از …… به ……. تغییر یافت و ماده مربوطه در اساسنامه بشرح فوق اصلاح می گردد.”

50 پاسخ

  1. چند وقت بعد از تاسیس شرکت می‌توانیم آن را تبدیل کنیم؟

    1. سلام و درود.

      برای تبدیل شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص یا تبدیل شرکت سهامی خاص به مسئولیت محدود میبایست حداقل دو سال از تاریخ تاسیس شرکت گذشته باشد در غیر اینصورت امکان تبدیل شرکت وجود ندارد.

  2. من یک شرکت مسئولیت محدود حدود یک سال پیش تاسیس کردم با دو شریک، اکنون میخواهم با تبدیل شرکت آن را به سهامی خاص تبدیل کنم، آیا با همین دو شریک این امکان وجود دارد؟

    1. سلام و درود.

      برای تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص باید حتماٌ تعداد افراد مورد نیاز شرکتهای سهامی خاص که حداقل سه نفر اعضای هیئت مدیره و دو نفر بازرس هست رعایت شود و با وجود دو نفر امکان تبدیل به سهامی خاص مقدور نیست.در ضمن موضوعی که باید بدانید این است که برای تبدیل شرکت باید حداقل دو سال از تاریخ تاسیس شرکت گذشته باشد.

  3. سلام، چه مدت پس از تاسیس شرکت میتوانیم برای تغییر آن اقدام کنیم؟

    1. سلام و درود.

      تمامی شرکتها پس از تاسیس در اداره ثبت شرکتها و درج آگهی تاسیس در روزنامه رسمی در صورتی که تصمیم به تغییراتی مثل ورود و خروج اعضا،الحاق به موضوع،تغییر آدرس و … داشته باشند میتونن اقدام به تغییرات مدنظر کنند ولی اگر تغییرات مدنظر شما،تبدیل نوع شرکتتون به نوع دیگر باشه طبق قوانین فعلی،باید حداقل دو سال از تاریخ تاسیس شرکت شما گذشته باشه.

  4. سلام، آیا بعد از تغییر نوع شرکت هم باید در روزنامه رسمی آگهی منتشر کنیم؟

    1. سلام و درود.

      بله،برای هر گونه تغییراتی از جمله تغییر نوع شرکت میبایست پس از اخذ آگهی مربوطه از اداره ثبت شرکتها،اقدام به چاپ در روزنامه رسمی نمایید.

  5. سلام، آیا با تبدیل شرکت نره محاسبه مالیات هم تغییر میکند؟

    1. سلام و درود.

      خیر،میزان محاسبه مالیات برای شرکتها بر اساس مالیات بر درآمد میباشد و نحوه محاسبه آن با توجه به نوع شرکت تغییری نمیکند.

  6. آیا بدون حضور اعضا هیئت مدیره میتوانیم برای تغییر نوع شرکت اقدام کنیم؟

    1. سلام و درود.

      خیر برای تبدیل شرکت باید تمامی اعضا در مجامع مورد نظر حضور داشته باشند و صورتجلسات مورد نظر را امضا کنند.

  7. با سلام آیا شرکت تعاونی می تواند به سهامی خاص یا محدود تبدیل شود

    1. سلام و درود.

      بله،طبق قوانین فعلی اداره ثبت شرکتها،امکان تبدیل انواع شرکتها به یکدیگر وجود دارد.

  8. آیا با تغییر نوع شرکت میتوانیم آن را رتبه دار کنیم؟

    1. سلام و درود.

      پس از تبدیل نوع شرکت،در صورتی دارا بودن شرایط لازم میتونید هر نوع تغییرات یا تصمیم برای شرکت ایجاد کنید.

  9. سلام، آیا اگر شرکت به دارایی بدهکار باشد میتوانیم همچنان برای تبدیل شرکت اقدام کنیم؟

    1. سلام و درود.

      شرکتهایی که بدهی مالیاتی داشته باشند در صورتی که از سمت اداره مالیات قفل باشند امکان هیچگونه تغییراتی از جمله تبدیل شرکت به نوعی دیگر را ندارند.

  10. سلام، شرکت ما حدود دو سال است که دارای بدهی مالیاتی است، آیا با وجود این بدهی همچنان میتوانیم برای تبدیل نوع شرکتمان اقدام کنیم؟

    1. سلام و درود.

      خیر تا زمانیکه مفاصاحساب مالیاتی انجام نشود نمیتونید اقدام به ثبت تغییرات مورد نظر کنید.

  11. ممنون از مطلب خوبتون در رابطه با تبدیل نوع شرکت

    1. سلام و درود.

      ممنون از نظر مثبتتون و زمانیکه برای مطالعه مقاله تبدیل شرکت گذاشتید.

  12. من قصد تبدیل شرکت را دارم، منتها در شهرستان سکونت دارم، آیا برای همکاری با موسسه شما حتما باید به تهران بیایم؟

    1. سلام و درود.

      خیر برای انجام کلیه امور ثبتی از جمله تغییرات در زمینه تبدیل نوع شرکت میتونید از طریق تماس تلفنی با مشاوران یا کارشناسان ثبت فرهنگ در تماس باشید و نیازی به مراجعه حضوری به دفتر ثبت فرهنگ نیست.

  13. سلام، مطلب بسیار مفیدی بود، آیا برای تبدیل شرکت گواهی سو پیشینه نیاز است؟

    1. سلام و درود.

      خیر برای نغییرات شرکت از جمله تبدیل نوع شرکت ارائه گواهی عدم سوء پیشینه نیاز نیست و تنها در صورتی که زمان ورود اطلاعات اعضا پیام سوء پیشینه برای شخص اعلام شود میبایست به همراه مدارک موردنیاز،اصل گواهی عدم سوء پیشینه به اداره ثبت شرکتها ارسال شود.

  14. سلام، برای تبدیل شرکت به چند روز زمان نیاز است؟

    1. سلام و درود.

      در صورتی که مدارک مورد نیاز ارائه شود تبدیل شرکت طی مدت تقریبی 5 الی 7 روز کاری انجام میشود.

  15. سلام، ما قصد تبدیل شرکت را داریم، آیا اگر شرکتمان قفل مالیاتی باشد در این روند به مشکل خواهیم خورد؟

    1. سلام و درود.

      بله برای تمامی تغییرات در شرکتها اعم از تبدیل شرکت(تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص یا بالعکس) در صورتی که شرکت مدنظر از طرف سازمان مالیاتی قفل باشد تا زمان رفع مشکل این موضوع امکان ایجاد هیچگونه تغییراتی در شرکت نمیباشد.نکته ای که هست این موضوع که قفل بودن از طرف اداره مالیات به دو تبصره ۳ و ۴ ماده ۱۸۶ تقسیم میشود که رفع مشکل در هر کدام از این موارد با یکدیگر متفاوت است.

  16. درود، آیا میتوانم در هنگام تبدیل نوع شرکت، همزمان در یک صورتجلسه افزایش سرمایه هم داشته باشم؟

    1. سلام و درود.
      بله،همزمان با تنظیم صورتجلسات تبدیل شرکت میتوانید افزایش سرمایه شرکت را نیز به ثبت برسانید.

  17. ببخشید با تبدیل نوع شرکت آیا دیگر مدارک ثبتی شرکت را نیز باید تبدیل کنیم؟

    1. سلام و درود.
      خیر پس از تصمیم گیری اعضاء درمورد تبدیل نوع شرکت با توجه به موارد مورد نیاز اعلامی مثل تعیین بازرس و میزان سهام و … صورتجلسات لازمه تنظیم شده و طی این صورتجلسه مواردی که میبایست در اساسنامه شرکت تغییر کند ذکر میشود و در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده و در نهایت در روزنامه رسمی کشور چاپ خواهد شد و نیازی به تبدیل اوراق شرکت نیست.
      نکته هایی که در تبدیل نوع شرکت بسیار ضروری و مورد نیاز هستند،تاریخ تأسیس شرکت و تشکیل پرونده مالیاتی و موارد مربوط در این راستا و تشخیص کارشناس رسمی دادگستری در رابطه با تبدیل نوع شرکت مورد نظر میباشد.

  18. سلام، آیا بعد از تبدیل نوع شرکت، نیازی به تغییر کد اقتصادی نخواهیم داشت؟

    1. سلام و درود.
      خیر،پس از تبدیل نوع شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص یا بالعکس از سهامی خاص به مسئولیت محدود نیازی به تغییر در کداقتصادی اخذ شده و تغییر در حوزه مالیاتی و کلاسه پرونده شرکت نمیباشد.
      لازم به ذکر است این موضوع(تبدیل نوع شرکت) نیز مانند تمامی تغییرات احتمالی دیگر در شرکت،مورد آگهی و روزنامه رسمی دارد و شما میتوانید با استناد به روزنامه رسمی تغییر نوع شرکت،تغییرات پیش آمده را اعلام نمایید.

  19. سلام، آیا در بخشنامه جدید تبدیل نوع شرکت ، بعد از اینکه شرکتمان را به نوع دیگری تبدیل کردیم باید کد اقتصادی جدید بگیریم، یا با همان کد اقتصادی قدیمی باید ادامه فعالیت دهیم؟

    1. سلام و درود.
      تبدیل شرکت مثل بقیه تغییرات که در شرکت اعمال میکنیم انجام میشود و طی چند صورتجلسه و کارشناسی تبدیل شرکت انجام میشود و شماره ثبت و شناسه ملی شرکت و همینطور کد اقتصادی بدون تغییر باقی میماند و احتیاج به کد اقتصادی جدید نیست.

  20. سلام، در بخشنامه جدید تبدیل نوع شرکت ها ، آیا بعد از تبدیل شدن شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص، آیا برند ثبت شده همچنان داری اعتبار هست؟ یا برای آن هم باید تغییرات ایجاد کنیم؟

    1. سلام و درود.
      بعد از تبدیل نوع شرکت لزومی به این مورد نیست که شما بخواهید برند یا جواز یا هر موضوع دیگری که بنام شرکت دریافت کرده بودید رو درگیر تغییرات کنید.فقط میبایست که روزنامه تغییرات شرکت رو دریافت کرده باشید و به استناد روزنامه مالک تمامی موارد شرکت باشید.

  21. سلام، آیا بعد از تبدیل نوع شرکت از شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص نیاز به افزایش سرمایه است؟ سرمایه اولیه شرکت من 150 هزار تومان میباشد

    1. سلام و درود.
      حداقل سرمایه ای که میتونید برای ثبت شرکت در نظر داشته باشید مبلغ یک میلیون ریال یا صد هزار تومان هست که برای شرکتهای با مسئولیت محدود و شرکتهای سهامی خاص این موضوع متفاوت نیست.
      برای تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص میبایست سرمایه شرکت شما با هر مبلغی که هست (حداقل ۱۰۰ هزار تومان) از سهم الشریکه به قسمت بندی سهام و ارزش سهام تقسیم شود.
      ولی در کل در نظر داشته باشید که سرمایه شرکت،اعتبار و ارزش شرکت شماست و برای اخذ وام و اعتبارات بسیار ارزشمند است که باید به واقعیت نزدیک باشد و سرمایه صد و پنجاه هزار تومنی شرکت شما خیلی ناچیز است.

  22. سلام، فرایند بخشنامه جدید تبدیل نوع شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص به چه مقدار زمان نیاز دارد؟

    1. سلام و درود.
      زمانیکه برای کلیه روند ثبتی در هر زمینه ای وجود دارد بستگی به تکمیل بودن مدارک و روند پیگیری شخص یا وکیل مورد نظر دارد که درصورتی که این دو موضوع بخوبی رعایت شود زمانی که برای تیدیل یک شرکت با مسئولیت محدود به سهامی خاص باید درنظر داشته باشید حدود ۱۵ روز کاری میباشد.
      در نظر داشته باشید که یکی از مهمترین مدارک موردنیاز برای تبدیل نوع شرکت،نامه کارشناس رسمی دادگستری میباشد که باید به اداره ثبت شرکتها تحویل شود.

  23. سلام، ببخشید یک سوال داشتم، اگر طبق بخشنامه جدید تبدیل نوع شرکت ، شرکتم را از مسئولیت محدود به سهامی خاص تغییر دهم، آیا جواز تاسیس شرکت هم باید تغییر دهم ؟

    1. سلام و درود.
      لازمه بدونید شرکتهایی درخواست تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص یا هر نوع شرکت را میدهند که تاریخ ثبت شرکتشون یا نام شرکتشون یا مجوزهایی که بر روی شرکت دارند برای اعضاء شرکت حائز اهمیت باشد در غیر اینصورت،انحلال شرکت قبل و ثبت یک شرکت جدید به مراتب راحت تر و کم دردسرتر است ولی این به این معنی نیست که پس از تبدیل نوع شرکت به شرکت مورد درخواست،نیاز به نقل و انتقال تمامی مجوزها و یا دارایی های شرکت باشد.

    2. درود وقت بخیر
      آیا برای تبدیل سهامی خاص به مسئولیت محدود هم نیاز به دریافت نامه کارشناس رسمی است؟

    3. سلام و درود.

      بله،برای تبدیل شرکت سهامی خاص به مسئولیت محدود نیز مانند تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص یکی از مدارک موردنیاز،ارائه نامه کارشناس رسمی دادگستری میباشد که برای تبدیل شرکت سهامی خاص به محدود علاوه بر این نامه،میبایست تصویب تراز دو سال گذشته شرکت نیز از طرف کارشناس رسمی دادگستری تائید گردد.

  24. آیا برای تبدیل شرکت با مسئولیت محدود به سهامی خاص به صورت جلسه مجمع نیاز دارم؟

    1. سلام و درود.
      برخی موضوعات یا نوع فعالیتها هست که قبل از اقدام به ثبت شرکت میبایست حتماً شخص متقاضی برای درج اون موضوع در اساسنامه شرکت از ارگان یا نهاد و سازمان مربوطه اقدام به اخذ مجوز کنه به عنوان مثال برای ثبت شرکت با موضوع فعالیت بیمه یا ثبت شرکت با موضوع فعالیت بورس و اوراق بهادار و ثبت شرکت با موضوع فعالیت حمل و نقل برون شهری و …
      اما عموم موضوعات مثل موضوع فعالیت شما نیاز به اخذ مجوز از سازمانی نداره و میتونید اونرو در اساسنامه شرکتتون به عنوان موضوع فعالیت شرکت مشخص کنید.
      در پاسخ به سوال شما باید بگم که در صورت ثبت شرکت با موضوع فعالیت سئو و طراحی سایت،برای دریافت پروژه کاری یا عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی یا هر سازمانی،دیگر نیازی به اخذ مجوز کسب یا هر مجوز دیگری ندارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4.9/5 - (96 امتیاز)